1. kim's age is twice that of her sister. when you add kim's age to her sister's age, you get 36. how old is each sister? you must complete all sections of this questions to receive full credit. (a) write an equation that represents the situation. explain any variable used. (b) solve the equation from part (a). show your work. state your solution as a complete sentence.
Which of the following are parallel to the line 2x+ 4y=16
DontcareanyonemoOctober 23, 20213 Comments
7.(06.02)Nami plotted the graph below to show the relationship between the temperature of her city
Fryday2516October 23, 20214 Comments
3. Lolly and Molly are reading a book. Lolly is on page 30 and reads 4 pages a minute.Molly is on page 40 and reads two pages
mobeteOctober 23, 20214 Comments
On a scale drawling with the scale of 1 in to 5ft to aflagpole is 4 inches tall how tall is the actual flagpole
PoweradampowerOctober 23, 20214 Comments
Renting a trailer for 4 days costs $84. Renting the trailer for 5 days costs $100. Which of the following
Help1572October 23, 20212 Comments
This Post Has 12 Comments
a) Let Kim's age be k, then Kim's sister's age is k/2
Kim's age is 16 while her sister's age is 8.
Kim's age would be 24 and her sister would be 12 since her sisters' age is half of hers x would need to be multiplied by 1/2 to get her age.
x + x(1/2)=36 where x is 24
24 + 24(1/2) = 36
24 + 12=36
Kim's Sister age
2x+x=36 Add "x and 2x"
3x=36 Divide both sides by 3
Kim's sister is 12 years old
Multiply that by two to get Kim's age
12•2=24 Kim is 24 years old.
Kim is 24 years old and her sister is 12 years old.
Tanya's was 9 $ and Tony's was 6.75 $
let's solve your equation step-by-step.
step 1: subtract 2x from both sides.
step 2: subtract 2 from both sides.
step 3: divide both sides by 2.
Kim is 24
Her sister is 12
Its 12, 12+12=24 and 12+24=36, her sister is 12 years of age.
Kim is 24 and her sister is 12
Hope this helps 🙂
I think each sister is 12 because 12+ 24= 36
I'm not entirely sure
answer: f true
Kim is 24 and her sister is 12.
Hmm, this is a tricky one. I'll do my best, though.
Well, we know that __ + __ = 36 and that one of the 2 numbers is double the other. We'll use x to be one number, and we'll use 2x to be double the number (because when you double x, you'll have 2x). And we know that we add them, right?
x + 2x = 36. Now this is making sense! Just solve it!
x=12 But don't forget, that's only the age of the younger sister. The older sister is double the age of x, or 12. What is 12 doubled? 24.
The age of the two sisters is 12 & 24.
Don't forget to rate this answer as the Brainliest!