# 80 increased by 25%, then decreased by 25% is

80 increased by 25%, then decreased by 25% is

## This Post Has 12 Comments

1. jedsgorditas says:

I think it increased by 700

2. prince8522 says:

All you have to do is: (2.8x.2)+2.8 = .56 + 2.8
This equals 3.36

3. mphan4093 says:

80, percentage increased by 75% (percent) of its value = 140

Step-by-step explanation:

4. Expert says:

w

step-by-step explanation:

$What is the image of g for a dilation with a center (0,0) and a scale factor of 1? a. (-1,3) b. (1,$

5. maliyahclays says:

option (d) increases by $1,000 Explanation: Data provided in the question: Increase in gross pay =$500

Increase in total employee benefits = $200 Decrease in total job expenses =$300

Now,

The change total employment compensation

= Increase in gross pay + Increase in total employee benefits + Decrease in total job expenses

= $500 +$200 + $300 =$1,000             (Here, the positive value means an increase )

Hence,

The answer is option (d) increases by $1,000 6. SweetBriar says: My answer is$2.24 dollars.

7. Expert says:

step-by-step explanation:

8. raidattarab says:

75

Step-by-step explanation:

We are given that 80 is increased by 25% and then decreased by 25% so we are to find the final value.

Increase of 25% in 80 = 25% of 80

= 25/100 × 80

= 20

So our new value after 25% increase = 80 + 20 = 100

Now this new value is decreased by 25% = (100 - 25)% of 100

= 75/100 × 100

= 75

9. sammizwang says:

Option (C) is correct

Explanation:

The payment is made during the discount period of 11 days so the 2% discount rate would be applicable.

Goods purchased =   $112,000 Goods returned =$2,200

Discount =   (Goods purchased - goods returned) × 2%

= ($112,000 -$2,200) × 2%

= $2,196 Net purchase = Goods purchased - returned - Discount =$112,000 - $2,200 -$2,196

= $107,604 Total inventory cost = Net purchase + Freight cost =$107,604 + $400 =$108,004

Therefore, company’s inventory increased by \$108,004.

10. tdahna0403 says:

480 * 25% 480 * 0.25 480 * 0.25 = 120 480 + 120 = 600. 480 increased by 25% is 600

11. karlyisaunicorn says:

See below.

Step-by-step explanation:

Increases by 25% :- it is 80 * 1.25 = 100.

100 decreased by 25% = 100 * 0.75

= 75.

12. raveransaw says:

0.56 or 56 percent