# Aschool administrator bought 6 desk sets each set consists of one table and one chair. he paid 48.50

Aschool administrator bought 6 desk sets each set consists of one table and one chair. he paid 48.50 for each chair. if he paid a total of $663 for the 6 sets , the cost of each table is ### Related Posts ## Which of the following are parallel to the line 2x+ 4y=16 ## 7.(06.02)Nami plotted the graph below to show the relationship between the temperature of her city ## 3. Lolly and Molly are reading a book. Lolly is on page 30 and reads 4 pages a minute.Molly is on page 40 and reads two pages ## On a scale drawling with the scale of 1 in to 5ft to aflagpole is 4 inches tall how tall is the actual flagpole ## Renting a trailer for 4 days costs$84. Renting the trailer for 5 days costs $100. Which of the following ## 9. Find the area of a circle having a circumference of 382. Round to the nearest tenth. Use 3.14 for 1. a. 1133.5 units b. 1078.6 ## This Post Has 8 Comments 1. oliviaicono14 says:$62.00

Step-by-step explanation:

A school administrator bought 6 desk sets that consists of one table and one chair.

He paid for each chair = $48.50 Cost of all 6 chairs = 48.50 × 6 =$291.00

He paid total for the 6 sets = $663.00 To get cost of 6 tables we subtract cost of 6 chairs from total payment of 6 desk sets. Cost of all 6 tables =$663 - $291 =$372.00

Therefore, cost of each table = $372 ÷ 6 =$62.00

The cost of each table is $62.00 2. AllyPotter7436 says:$62

Step-by-step explanation:

3. alwaysneedhelp8420 says:

Step-by-step explanation: I did it on my calculator and don't know how to put it on here sorry but its b

4. zairamori14 says:

c

Step-by-step explanation:

5. jorgefrom584 says:

62

Step-by-step explanation:

Total / amount of sets = price per set Price per set - price for chair = cost of table In numbers, 663/6 = 110.5 110.5-48.5 = 62 the answer will be 62

6. Ree0628 says:

$372 for all tables,$62 per table

7. hussain34 says:

The answer will be 62.00 that how much each table cost.

Step-by-step explanation:

8. ortegamagellynt says:

Total / amount of sets = price per set
Price per set - price for chair = cost of table

In numbers,
663/6 = 110.5
110.5-48.5 = 62

B is what I got