Colton earns $7 per hour plus $1.50 for each pizza delivery. the expression 7h + 1.50d can be used to find the total earings after h hours and d deliveries have been made. how much money will colton earn after working 15 hours and making 8 deliveries

Since the expression 7h + 1.50d can be used to find the total earnings. We just need to substitute the given data to the expression to solve the problem.

7(15) + 1.50(8)

105 + 12 = 117

Colton's total earnings after working 15 hours and making 8 deliveries is 117 dollars.

7h + 1.50

For 15 hours and 8 delivers, lets find out how much he earns.

7(15) + 1.50(8) = ?

7*15 = 105

1.50*8 = 12

105 + 12 = 117

He will make $117

7h+1.5d

7(15)+1.5(8)

105+12

$117

Hope this helps.