How to do multiplication solve and check

Skip to content# How to do multiplication solve and check

### Related Posts

##
This Post Has 9 Comments

### Leave a Reply Cancel reply

Home
Mathematics
How to do multiplication solve and check

How to do multiplication solve and check

48 + 12 = t

60 years old

Step-by-step explanation:

Neither of these answer choices are correct...

If the tortoise was 48 years old when Sasha was born (when she was born she was 0 years old), now that she is 12, the tortoise will be 48 + 12 years old.

Since 48 + 12 is 60, the tortoise is now 60 years old.

Answer Below:

Step-by-step explanation:

A. 1 1/3 cup melted butter

16 oz marshmallows

8 2/3 cups rice crispy cereal

For each ingredient, use the equation y=2/3x where x is the original recipe and y is the 2/3 recipe.

B. 1 1/3 cups= 2.67 fluid oz

C. 30/5=6 so 1/5 of the treats is 6 pieces. So, 2/5 would be 12 pieces. So she will take 18 pieces to school.

Y= 4 because when a number is put next to a letter is usally means times/multiply so 7x4= 28

The answer is 4 because u divide 28 and 7

The value of each piece of candy

=9.94÷95

≈0.105(corr. to three decimal place) or 497/4750

hope it helps~

D

Step-by-step explanation:

f²i = -f²t + h

+f²t +f²t

f²i + f²t = h

f²(i + t) = h

[tex]\frac{f^{2}(i + t) }{i + t} = \frac{h}{i + t}[/tex]

[tex]f^{2}= \frac{h}{i + t}[/tex]

[tex]\sqrt{f^{2} } = \sqrt{\frac{h}{i + t} }[/tex]

f = +/- [tex]{\sqrt{\frac{h}{i + t} }[/tex]

[tex]How to do multiplication solve and check[/tex]

A) She will need 1,333 cups of melted butter, 16 oz of marshmallows and 8,7 cups of rice cris cereal.

B) She will use 7,03665 oz of melted butter.

C) Mrs. Williams is taking to the school 18 treats.

Step-by-step explanation:

The exercise says that Mrs. Williams is going to prepeare the 2/3 of the crispy rice recipe. So according to the recipe she is going to need 2 cups of melted butter, but she only need the 2/3 parts of these so doing the maths, we can solve this using multiplication, first multiplied 2*2=4, and the denomintor is 3 so is going to be equal to multiplied 4 by 3^(-1)

⇒ 4* 3^(-1)≅ 1,333. So she is going to need 1,333 cups of melted butter.

Follow the same procedure to the other ingredients she s going to need 16 oz of marshmallows, and 8,7 cups of rice crispy cereal.

B) For the b section of the exercise, we can said that 1 cup of butter contains 225 grams approximately, using the conversion chart: 1 gram = 0,035274 oz.

So doing the converstion 225 grams of melted butter its equal to 7,93665 oz of melted butter. Thats is the amouont of fluid butter that Mrs. Williams is ging to need.

C) In section c Mrs. Williams cut the crisy rice in 30 pieces, and gave 2/5 parts of the to her son.

We can express that like this 30* 2/5 parts = 12 pieces, so she gave 12 pices to her son.

In conclusion doing the rest 30 - 12= 18 pices, Mrs. Williams is going to take 18 treats to the school.

she is 60 years old because 48+12=60 yrs old now