Jacob buys four muffins for $5.00.

what is the cost of 7 muffins?

Skip to content# Jacob buys four muffins for $5.00. what is the cost of 7 muffins?

Mathematics ##
Comments (8) on “Jacob buys four muffins for $5.00. what is the cost of 7 muffins?”

### Leave a Reply Cancel reply

Jacob buys four muffins for $5.00.

what is the cost of 7 muffins?

It costs $8.75 for 7 muffins.

$8.75 you just divide 5 by four and you get 1.25 and add up however much you need.

Hope this helps. 🙂

$8.75 would be your answer

1. a

2. 6 tps baking powder. For every 3, there is two. 3 multiplied by 2 is 6.

3. 12/8 = 1.5 seedling per minute in 70 minutes...

1.5 * 70 = 105 seedlings can be planted in 70 minutes

4. idk sorry

5. time = distance / speed

time = 300/15

time = 20 hrs

7. The ratio between 12 and 8 is 1.5, so you need to divide every other number by 1.5.

2/1.5=1.3

9/1.5=6

18/1.5=12

8. So, problem statement tells you that 1lb = 16oz and that 1oz = 28.3g. That means that 1lb = 16 * 28.3g = 452.8g

You have three items, convert their weights to grams:

1) 800g

2) 1.6lb = 1.6 * 452.8g = 724.48g

3) 30oz = 30 * 28.3g = 849g

So, sorting from greatest:

3, 2, 1, or: 30oz, 1.6lb, 800g.

9. 5•7=30

10.it will clean 7 cars in 56 minutes

hope this helps and i hope its not confusing

cost of 7 muffins is $8.75

Step-by-step explanation:

Unit rate defined as the rates are expressed as the quantity 1 such as 2 miles per hour or 4 meter per seconds.

As per the given statement:

Jacob buys four muffins for $5.00.

then;

[tex]\text{Unit rate per muffins} = \frac{\text{Total Cost}}{\text{Number of muffins}}[/tex]

Substitute the given values we have;

[tex]\text{Unit rate per muffins} = \frac{5}{4} = \$1.25[/tex]

We have to find the cost of 7 muffins:

By definition of unit rate;

[tex]\text{total Cost of 7 muffins} = \text{unit rate per muffins} \times 7[/tex]

Substitute the given values we have;

[tex]\text{total Cost of 7 muffins} = 1.25 \times 7 = \$8.75[/tex]

Therefore, cost of 7 muffins is $8.75

cost of 7 muffins is $8.75

Step-by-step explanation:

Unit rate defined as the rates are expressed as the quantity 1 such as 2 miles per hour or 4 meter per seconds.

As per the given statement:

Jacob buys four muffins for $5.00.

then;

[tex]\text{Unit rate per muffins} = \frac{\text{Total Cost}}{\text{Number of muffins}}[/tex]

Substitute the given values we have;

[tex]\text{Unit rate per muffins} = \frac{5}{4} = \$1.25[/tex]

We have to find the cost of 7 muffins:

By definition of unit rate;

[tex]\text{total Cost of 7 muffins} = \text{unit rate per muffins} \times 7[/tex]

Substitute the given values we have;

[tex]\text{total Cost of 7 muffins} = 1.25 \times 7 = \$8.75[/tex]

Therefore, cost of 7 muffins is $8.75

1.

It's B, the ratio of boys to girls is 12:20 so you simplify by 4 and get 3:5.

Step-by-step explanation:

8.75 for all 7 muffins, each at 1.25