James brought a cheeseburger, fries and a drink for dinner .the cheeseburger was three times the price

James brought a cheeseburger, fries and a drink for dinner .the cheeseburger was three times the price of the fries and the drink and the fries were the same price if the entire meal cost $12.50 what was the price of each item

Related Posts

This Post Has 3 Comments

  1. Fries: $2.50
    Drink: $2.50
    Cheeseburger: $7.50

    $2.50 + $2.50 = $5

    $2.50 × 3 = $7.50

    $7.50 + $5 = $12.50

    Hope this helps 🙂

  2. answer; /// the correct answer to the above question is a hospital is responsible for all area (250 feet) around the main building and around areas where inpatient services are provided

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *