# Janelle has $75. she buys jeans that are discounted 30% and then uses an in-store coupon Janelle has$75. she buys jeans that are discounted 30% and then uses an in-store coupon for $10 off the discounted price. after paying$3.26 in sales tax, she receives $17.34 ### Related Posts ## Which of the following are parallel to the line 2x+ 4y=16 ## 7.(06.02)Nami plotted the graph below to show the relationship between the temperature of her city ## 3. Lolly and Molly are reading a book. Lolly is on page 30 and reads 4 pages a minute.Molly is on page 40 and reads two pages ## On a scale drawling with the scale of 1 in to 5ft to aflagpole is 4 inches tall how tall is the actual flagpole ## Renting a trailer for 4 days costs$84. Renting the trailer for 5 days costs $100. Which of the following ## 9. Find the area of a circle having a circumference of 382. Round to the nearest tenth. Use 3.14 for 1. a. 1133.5 units b. 1078.6 ## This Post Has 6 Comments 1. Expert says: `1234567890-=/*-qwertyuiop[]asdfghjkl; '\\zxcvbnm,./+ / 2. rafexRaex2914 says: If you want to the know the total price of the jeans, with discount coupon and sales tax then it's$15.76

$75 x 0.30 =$22.50

$22.50 -$10 = $12.50$12.50 + $3.26 =$15.76

3. Expert says:

the red lines denote the population of the bacteria after 35 hours. that would be 2,409.24. the y-intercept is the blue line which is 800 because that is the starting point. the equation used to make the graph is 800(1.032)^h, where h is the number of hours.

step-by-step explanation:

4. lerasteidl says:

75.00- 17.34-10.00-3.26 - 30 percent.

5. dorothybean says:

The jean were 31.08 dollars

Step-by-step explanation:

75 - 10 = 65

3.26 - 65 = 61.74

61.74 - 17.34 = 44.40

30% of 44.40

= 31.08 dollars

6. zackarygonzalez1028 says:

So, she paid (75-17.34=57.66) for the purchase

Or, the jeans costed 57.66-3.26=54.4 (prize minus sales tax)

But she got a 10 dollars off! so that means that the jeans actually costed 64.4

now, the 64.40 was the prize discounted by 30%:

64.40=(100-30)%*x

where x was the original prize

64.40=0.7x
644=7x
x=644/7
x=92

so the original prize was 92 dollars.