Simplify these rates: a) 480km in 6 hrs b) $56 for 7hrs c) 270 passengers in 9 buses d) 54 degrees in 9 minutes

Skip to content# Simplify these rates: a) 480km in 6 hrs b) $56 for 7hrs c) 270 passengers in 9 buses d) 54 degrees in

Mathematics ##
Comments (3) on “Simplify these rates: a) 480km in 6 hrs b) $56 for 7hrs c) 270 passengers in 9 buses d) 54 degrees in”

### Leave a Reply Cancel reply

Simplify these rates: a) 480km in 6 hrs b) $56 for 7hrs c) 270 passengers in 9 buses d) 54 degrees in 9 minutes

a. 80km/hr

b. 8 dollars an hour

c. 30 passengers on one bus

d. 6 degrees a minute

Step-by-step explanation:

You want to divide these down to the smallest rate possible, so you divide.

480/6=80

80 km/hr

56/7=8

8 dollars and hour

270/9=30

30 passengers in one bus

54/9=6

6 degrees in one minute

Arhombus is a quadrilateral.

stop cheating

step-by-step explanation: