The admission for a fair is $6 for adults, $4 for children, and $3 for senior citizens. twelve people paid a total of $50 for admission. if 8 children attended, how many adults and senior citizens attended?

Skip to content# The admission for a fair is $6 for adults, $4 for children, and $3 for senior citizens. twelve people

##
This Post Has 4 Comments

### Leave a Reply

The admission for a fair is $6 for adults, $4 for children, and $3 for senior citizens. twelve people paid a total of $50 for admission. if 8 children attended, how many adults and senior citizens attended?

the answer would be 1 1/72

step-by-step explanation:

you can rewrite the equation by separating the parts and then solving individually:

10-9=1

1/8 - 1/9=

find l c d and then combine:

1 1/72

$32dallers in children

2 adalts=$12

32+12=$44

2 senior citizens=$6

44+6=50

2 senior citizens and adalts

Ok so total value=adultvalue+seniorvalue+childrenvalue

8 children

12people total so

12-8=4

4=adults+seniors

4=total amount of aduls and seniors

(if you want exacta amount, 2 adults and 2 seniors)

Hi i’m back in town now i’ll see ya soon bye