# You earn $0.85 for every cup of hot chocolate you sell how many cups do u need to sell You earn$0.85 for every cup of hot chocolate you sell how many cups do u need to sell to earn $5.25 ### Related Posts ## Which of the following are parallel to the line 2x+ 4y=16 ## 7.(06.02)Nami plotted the graph below to show the relationship between the temperature of her city ## 3. Lolly and Molly are reading a book. Lolly is on page 30 and reads 4 pages a minute.Molly is on page 40 and reads two pages ## On a scale drawling with the scale of 1 in to 5ft to aflagpole is 4 inches tall how tall is the actual flagpole ## Renting a trailer for 4 days costs$84. Renting the trailer for 5 days costs $100. Which of the following ## 9. Find the area of a circle having a circumference of 382. Round to the nearest tenth. Use 3.14 for 1. a. 1133.5 units b. 1078.6 ## This Post Has 8 Comments 1. genyjoannerubiera says: Divide the total ($55.25) by the price per cup ($0.85) then you should get the answer your looking for. 2. Expert says: The correct answer is -3.9> -4.5 gucci playa 3. hazeleyes2006 says:$0.85/$55.25= 65cups Proof: 65cupsX$0.85=$55.25 4. XTREME3336 says: 5.25 / .85 you would get 6.17~ but you cant sell 1/4th a cup, so you have to round up, making it 7 cups. 5. levicorey846 says: 0.85$ for 1 cups
1$for 1/0.85 cups 55.25$ for [1/0.85]*55.25 = 55.25/0.85 = 65 cups

6. keasiabradley says:

I think you would need 65 cups to get $55.25. You should divide 55.25/0.85 7. Expert says: 1.3 step-by-step explanation: 3x2=6 9x+6 bring down the 6 on both sides 6+6=12 12= 9x divide by 9 12/9 = 1.3 =x 8. enrique710 says: 65 The easiest way to find the answer is to divide$55.25 by \$0.85 and u get 65 and then to check to make sure it's correct multiply 65 x 0.85 = 55.25